Millhill Big Band tuo loistokkuutta ja vanhan ajan tanssiglamouria juhliin. Orkesteri on esiintynyt lukuisissa tilaisuuksissa vuodesta 1990 lähtien. Festivaaleista mainittakoon Imatra Big Band Festival, Baltic Jazz Festival, Sysmän Suvisoitto ja Helsinki Water Festival.

Millhill Big Band tietää kokemuksesta, että miellyttävin ja kiehtovin tanssimusiikki koostuu hyvin sovitetuista ja taidolla esitetyistä, perinteisistä big band -sävelmistä. Tunnelma voi olla riehakkaan rytmikästä tai toisaalta nostalgisen tunnelmoivaa. Yhtenäisesti pukeutunut iso orkesteri kiiltävine soittimineen ja tyylikkäine nuottitelineineen on jo itsessään verraton juhlatunnelman luoja.

Tarvittaessa orkesteri esiintyy myös pienempänä kokoonpanona - asiakkaan toiveiden mukaisesti. Millhill tekee yhteistyötä lukuisten eri solistien kanssa. Tämä takaa asiakkaalle juuri hänen toiveita vastaavan elämyksen.

Soittajat

Johtaa Kimmo Leppälä, klarinetti ja alttosaksofoni
Pauli Leppälä, klarinetti ja alttosaksofoni
Aleksi saari, klarinetti ja alttosaksofoni
Matti Tiivola, alttosaksofoni
Jukka Uljas, tenorisaksofoni ja huilu
Sami Sohlberg, tenorisaksofoni ja huilu
Roger Freundlich, baritonisaksofoni
Albinus Borg, trumpetti
Juhani Reijonen, trumpetti
Timo Petas, trumpetti
Harald Linderborg, kornetti
Erkki Ylimäki, pasuuna
Jan Takolander, pasuuna
Raimo Näätänen, pasuuna
Raimo Silander, pasuuna
Eero Ojanen, piano
Kimmo Kajos, kitara
Ilkka Leppälä, basso
Hannu Thorén, rummut

Solistit

Solisteina ovat olleet: Jari Sillanpää, Paula Koivuniemi, Danny, Kari Fall, Antti Sarpila, Marjorie, Maria Lund, Bianca Morales, Ira Kaspi, Hannu Lehtonen, Erik Lindström, Jenny Robson, Mirja Mäkelä, Arja Saijonmaa, Anu Hälvä, Sauli Tiilikainen, Sofia Finnilä, Sari Aittokoski, Annika Hultman, Hannu Jurmu, Pirjo Kämppi, Petteri Salomaa, Satu Vihavainen, Heidi Lehmuskumpu ja 4 you lauluyhtye.